Helyszíni hangfelvételek

Bevezető | Műszaki megoldások | Referenciák |

Soksávos helyszíni hagfelvételek

Cégünk egyik fő profilja soksávos helyszíni hangfelvételek készítése.

Vezető hangmérnökünk, Szöllősy Vágó János a '90-es években az "Utópia Stúdió" munkatársaként rögzítette többek között az "Edda", a "Ladánybene 27", "Zalatnay Sarolta" koncertjeit.

SoundWare-ként 2003. május 02-án a Petőfi Csarnokban Kiss Sándor hangmérnök kollégánk közreműködésével készítettük el a "Nevergreen" együttes jubileumi, 9 éves koncertfelvételét, majd az itt rögzített anyagból az együttes "Mindörökké" c. koncert-CD-jét és DVD-jét (hangfelvétel keverése, videofelvétel utómunkálatai, CD-mastering és DVD-authoring).

Az ezekben a munkákban gyűjtött tapasztalatok, valamint a DVD-média elterjedése késztetett bennünket profilunk ezirányú bővítésére.

A szükséges műszaki eszköztár kiépítése után rögzítettünk több "Gótika" fesztivált, a "Cross Borns" együttes "Gyűrűk Ura" szimfonikus produkcióját, az "Akela" együttes több koncertjét, az "Ossian" együttes 2004 november 6-i fellépését a Petőfi Csarnokban, a 2005. áprilisi Heavy Metal-fesztivált, az "Uniszex" együttes lemezbemutató koncertjét, a "22. Devil's Motorostalálkozót" a Petőfi Csarnokban, a "Moby Dick" együttes 2006-os szülinapi buliját, a 2006-os "Sziget"-fesztivál szinte teljes "Hammer-színpad"-anyagát fölvettük, "Hard" és "Kalapács" koncerteket a "Wigwamm"-ban...